Ghid de bunăstare

Bani și Libertate

În Bani și libertate, vorbesc din experiențele proprii și te ghidez pe drumul care te poate transforma într-un antreprenor de succes.

Vei învăța și cum să ai libertatea de a-ți petrece timpul cu familia și cei dragi, așa cum îți dorești.

65,00 lei
Bani și libertate

Descriere

Vei afla din paginile cărții cum e bine să-ți organizezi echipa de management, după ce valori să îți orientezi businessul, care trebuie să fie relațiile cu angajații, cu partenerii și cu clienții, cum să reacționezi ca antreprenor în vremuri de criză și cum să fii un om de afaceri de succes. 

Fie că ești dornic să te dezvolți și să-ți câștigi independența financiară, fie că ești lider de echipă ori prin prisma profesiei coordonezi îndeplinirea unei acțiuni, această carte își va găsi locul printre lecturile tale favorite.

Lorand Soares Szasz​

Experiența practică din afaceri combinată cu psihologia din coaching face ca informația transmisă de Ovidiu Toader să se poată aplica și mai bine în business.​

Călin Pascu

Am învățat să deleg și să am încredere că fiecare om din echipă poate obține rezultate excelente. Pentru mine și compania mea, alegerea de a lucra cu Ovidiu, e cea mai bună decizie de business pe care am luat-o până acum.

Andy Szekely

Ovidiu m-a ajutat să conștientizez mai bine dinamica afacerii de familie. Pentru că nu poți vedea eticheta din interiorul borcanului, ai nevoie de un coach care să te ajute cu o perspectivă din afară, să vezi ce scrie pe etichetă.

Felix Pătrășcanu

Prin experiența dobândită, Ovidiu Toader te poate îndruma către ceea ce numim libertate. E suficient ca după citirea cărții și o eventuală întâlnire cu autorul să rămâi cu întrebări importante. Răspunsurile vor fi calea către împlinirea dorințelor tale.

Cristian Onețiu

Îl cunosc pe Ovidiu de mai bine de 20 de ani și pot spune că a fost întotdeauna un om practic, ceea ce-l face unic și abil în calitate de business coach. Susține acțiunea strategică, transformarea sustenabilă și eficiența care poate fi evaluată.

Malvina Cservenschi

Ovidiu este un coach de afaceri care lucrează coerent, aplicat și relevant, ca într-o partidă de șah blitz. Lecțiile și mesajele pe care le transmite sunt pentru oricine își dorește să-și îmbunătățească parcursul în viață.

Bani și libertate

Ovidiu Toader

OVIDIU TOADER (n. 1974) este antreprenor, iar din 2014, antrenor de antreprenori (business coach). A lucrat cu peste 1 200 de antreprenori și manageri din România și Europa în mai mult de 13 000 de sesiuni de coaching. A fost speaker la sute de evenimente de afaceri, fiind implicat în continuare ca antreprenor și investitor în mai mult de 15 businessuri ce au generat în ultimii 30 de ani cifre de afaceri de sute de milioane de euro și peste 1 000 de locuri de muncă.

A absolvit Facultatea de Științe Economice, specializarea Managementul Firmei, la Universitatea de Vest din Timișoara. În 2009 a vândut o afacere către unul dintre liderii mondiali în domeniul importului și distribuirii de feronerie pentru mobilă și electrocasnice, într-o tranzacție de câteva milioane de euro. A înființat o companie subsidiară a acestei firme, pe care a condus-o până în septembrie 2014, dublând cifra de afaceri și asigurându-i poziția de lider pe piața românească.

În perioada 2010–2012 a învățat coaching sistemic în cadrul Școlii Metasysteme Coaching. Lucrează individual și în echipe cu antreprenori și manageri în programe de antrenamente în Conducerea Afacerii. În misiunea sa de business coach se ghidează după cinci valori-cheie: claritate, eficacitate, rezultate, energie și empatie.

Este căsătorit și are trei copii din prima căsătorie și unul din a doua.

Apariții în presă

Articole pentru tine.

Fie că este vorba despre interviuri, articole sau mențiuni în presă, aici poți descoperi modul în care suntem implicați în viața antreprenorilor.

 

Create your account

Cart

No products in the cart.