Workshop BANI ȘI LIBERTATE în București

ptitle-particle2
ptitle-particle1
SHARE POST TWITTER POST SHARE POST

Workshop BANI ȘI LIBERTATE în București

Hai la workshop-ul BANI ȘI LIBERTATE din 31 Octombrie la Hotel Ramada Plaza din București, între orele 14:00 și 20:00, în care vom lucra interactiv și în urma căruia vei ști cum să acționezi concret și personalizat pe situația ta pentru a te bucura de libertate de decizie și acțiune în timp ce faci bani.

Vei antrena comportamente care să-ți aducă bani și să-ți elibereze timp să faci ce vrei, ce ai visat.

CE VEI OBȚINE?

Trei instrumente de lucru cu echipa ta

Vei obține trei instrumente de lucru pentru a le pune în aplicare împreună cu echipa ta. Îți voi arăta la workshop ce poți faci alături de oamenii din echipa ta să identifici cu claritate obiectivele și metodele de lucru comune.

Abilități de conducere

Vei participa activ la un antrenament în conducerea afacerii. Îți vei antrena și dezvolta abilitățile care îți vor produce rezultate uimitoare în delegarea și facilitarea de întâlniri și ședințe eficace.

Obiective clare

Vei avea la finalul workshop-ului claritate despre ce înseamnă pentru tine să ai bani și libertate. Vei ști ce acțiuni să pui în practică, cu claritate și adaptate contextului tău. Vei ști ce să lucrezi începând de a doua zi, imediat după eveniment.

Soluții practice la problemele tale

Vom lucra alături de alți antreprenori cu o energie de lucru ridicată și vei obține claritate în rolul tău. Voi lucra cu tine în mod practic pentru a găsi soluții la problemele reale din afacerea ta și a fiecărui participant.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MAY YOU LIKE TO READ

Teach me and I may remember, involve me and I learn.

Create your account

Cart

Nu ai niciun produs în coș.