Conferințele trebuie să fie dinamice, provocatoare și interactive

  • Acasă
  • Business
  • Conferințele trebuie să fie dinamice, provocatoare și interactive
ptitle-particle2
ptitle-particle1
SHARE POST TWITTER POST SHARE POST

Conferințele trebuie să fie dinamice, provocatoare și interactive

Ce am schimbat eu la ultimele 2-3 conferințe la care am fost speaker sau participant:

 

Atunci când managerii și antreprenorii participă la workshop-uri și conferințe de business, prioritatea este să-și ia notițe despre ce NU fac bine în organizație și în plan personal.

 

Învățăm lucruri noi, auzim noi concepte și lecții și ne notăm ceea ce NU  facem bine.

 

“Ce nu e bine la mine: X, Y, T, Z.” 

 

Ba chiar unii dintre participanți, mai “experimentați”, fac și un plan, cu o listă de acțiuni pe care să le corecteze imediat.

 

Foarte puțini dintre noi ne notăm idei care să plece de la următoarele întrebări: 

 

“Ce anume vorbesc speakerii și tu implementezi tu foarte bine? Ce-ți produce ție rezultate bune, astfel încât atunci când te duci în organizație să accentuezi ce faci bine?”

 

Asta îți recomand pentru următoarele evenimente de business la care participi: să-ți creezi acest obicei de a lua notițe și să scrii cel puțin două lucruri bune și abia apoi să te uiți la seria de lucruri negative.  Așa îți va fi mai ușor să implementezi și să amplifici bunele practici auzite la conferință atunci cand te întorci la birou, în propria ta organizație. 

 

De cele mai multe ori, oamenii se întorc de la o conferință cu 5-10 pagini notate, cu zeci de idei de făcut. Iar atunci când pleci de la o conferință, este bine, evident, să ai și o prioritizare a deciziilor luate. 

 

Dacă nu faci aceste lucruri, sunt șanse mari să uiți și unde ai pus foaia cu notițe de la conferința unde ai fost ultima dată.  🙂

 

MAY YOU LIKE TO READ

Teach me and I may remember, involve me and I learn.

Create your account

Cart

No products in the cart.