Primul studiu despre cum deleagă antreprenorii, în ZIARUL FINANCIAR

  • Acasă
  • Business
  • Primul studiu despre cum deleagă antreprenorii, în ZIARUL FINANCIAR
ptitle-particle2
ptitle-particle1
SHARE POST TWITTER POST SHARE POST

Primul studiu despre cum deleagă antreprenorii, în ZIARUL FINANCIAR

Antreprenorii români sunt reticenţi în a delega responsabilităţi angajaţilor, arată un nou studiu realizat Ovidiu Toader, şi business coach. La acest studiu au participat reprezentanţii a 115 companii care au avut de răspuns la 5 întrebări despre delegarea atribuţiilor de serviciu.

Ovidiu Toader spune că antreprenorii români nu au procesele necesare pentru a delega în mod uşor atribuţii sau că nu au know-how-ul pentru a face asta.

„Am întrebat care este principalul motiv care i-a împiedicat să delege în cadrul afacerii şi cele mai multe răspunsuri au fost că nu există un proces de delegare, 42% dintre respondenţi au spus că nu deleagă din cauza lipsei procedurii, iar 29% au declarat că nu au know-howul suficient. Un total de 71% au ales aceste două variante de răspuns, un semnal foarte puternic că este nevoie de implementarea unor procese şi a know-howului în companiile antreprenoriale româneşti”, a explicat Ovidiu Toader în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

MAY YOU LIKE TO READ

Teach me and I may remember, involve me and I learn.

Create your account

Cart

No products in the cart.